Lambertus Hortensiuslaan 82
1412 GZ Naarden
Telefoon:  035 69 53 586

Hygiëne Protocol


Frequently Asked Questions (FAQs) Corona aangaande Herfkens fysiotherapie .

1: Gaan behandelingen door en kan ik me nog steeds aanmelden?
Ja, u bent als (nieuwe) cliënt nog steeds welkom in onze praktijken. Aaleen zullen we doormiddel van video de intake uitvoeren. Heeft u een verwijzing van de huisarts voor behandeling op de praktijk is dit wel mogelijk. Wij vragen u wel indien er sprake is van  verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of bij een verhoging tot 38 graden deze afspraak te annuleren

We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD en staan dagelijks in contact met deze instanties.

2: Gaan de trainingen door?
Nee, de trainingen gaan niet. in uitzondelijke gevallen gaat de 1:1 therapie wel door dit is dan in overleg met u behandelaar. 

3: Komen jullie ook aan huis voor fysiotherapie?
Ja, in uitzondelijke gevallen komen wij nog aan huis. Wij zullen dit eerst met u huisarts bespreken. De huidige situatie vraagt om maatwerk en we zijn bereid deze zorg te leveren één op één aan huis indien er geen sprake is van (milde) verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of bij een verhoging tot 38 graden. U kunt dit aangeven bij uw fysiotherapeut en er zal in overleg worden bepaald wat de
mogelijkheden zijn. Wij passen hierop onze planning aan. Er is een mogelijkheid tot een videoconsult met daar eventueel een specifiek oefenprogramma.
4: Hoe gaan jullie om met kwetsbare Cliënten?
In overleg met de cliënt wordt besloten of de zorg gezien de geldende maatregelen en adviezen doorgang kan vinden. Als er een aannemelijk risico is nemen we als praktijk het besluit dat de afspraak voorlopig wordt geannuleerd en op een ander moment weer kan plaatsvinden. Deze mensen worden persoonlijk benaderd. Uiteraard respecteren we ieders wens gezien een risicovolle gezondheid als de afspraak wordt afgezegd.

5. Als praktijk doen we er alles aan om met de huidige stand van zaken u te blijven helpen maar ook onze kwetsbare cliënten te beschermen. Voor een verdere verdieping van ons hygiëne protocol verwijzen we u naar onze website. We zouden het op prijs stellen als u deze informatie tot u neemt en indien er vragen zijn ons te raadplegen.

Bekijk hier het Hygiëne Protocol. (PDF, 279Kb)