Lambertus Hortensiuslaan 82
1412 GZ Naarden
Telefoon:  035 69 53 586

Brace verkoop

McDavid

McDavid is het meest gebruikte en aanbevolen merk van braces door sportmedische professionals.
Het is marktleider in de sportmedische producten en beschermende kledij voor de atleet. De recentste innovatie van McDavid, HexPad™ Technology, verandert de sportomstandigheden van de atleet.
De HexPads zorgen voor een ultieme bescherming voor de sporter. Deze kledij kan de atleet zonder probleem onder zijn gewone sportkledij dragen.

McDavid heeft altijd het doel om innovatieve producten en technologieën te ontwikkelen om blessures te voorkomen en om de prestaties van de atleten en actieve mensen van alle leeftijden te verbeteren.

Revolutionaire HexPad

Het revolutionaire HexPad systeem geeft de drager een ultralicht gevoel en een absorberende bescherming. Het resultaat is een compromisloos comfort en bescherming ten alle tijden. De nummer 1 in sportbeschermingskledij, exclusief bij McDavid.

HexPad staat voor buitengewoon flexibel materiaal, specifiek ontwikkeld voor sportbescherming. HexPad herkent men door het unieke uitzicht: een matrix van individuele zeshoekige schuimcellen onder een laag van luchtdoorlatende stof.
HexPad wordt gebruikt in alle sporten, het biedt een ongekende lichaamsvrijheid en bescherming.

Afspraak maken?

Bel ons: 035 69 53 586
of

mail ons